Organizari Evenimente

Organizare Evenimente

Organizari Evenimente Colentina Sector 2

Noi suntem Restaurant O sole mio și suntem organizatori de evenimente in Bucuresti Sector 2 ( Colentina) devenind astfel martorii poveștilor voastre de iubire. Unită de aceeași pasiune, suntem o echipă care pune suflet și perseverență în munca noastră. Ne place să vedem clienți multumiți și ne simțim răsplătiți de lucrul bine făcut.
Ne-am bucurat să fim prezenți la fiecare eveniment la care am avut onoarea să fim invitați, transformând orele de muncă în povești frumoase. Avem multe idei, resurse și deschiderea necesară să vă depășim continuu așteptările!

Un eveniment special, fie că este  botez, aniversare sau un eveniment corporate, ar putea fi cu ușurință una dintre zilele cele mai prețuite din viața ta. Noi vrem ca faza de organizare să fie la fel de specială pentru tine. Te vom ajuta să navighezi cu ușurință prin diferite decizii și să stai fără griji până la sosirea așteptatului eveniment. Vei fi ferit de lungi căutări, obositoare discuții cu furnizorii, eventuale dezacorduri și neplăceri inevitabile pe parcursul procesului de organizare evenimente. Planificarea cu noi poate fi aproape la fel de distractivă ca evenimentul în sine.

Pentru a veni în întâmpinarea momentelor cheie din viața ta, O Sole Mio organizează mese festive speciale pentru orice ocazie. Restaurantul dispune de 2 săli de mese dotate cu sistem de sonorizare, aer condiționat, internet WIFI, și terasă pentru zilele de vară călduroase. Pentru o ofertă personalizată, folosiți formularul de mai jos sau contactați-ne la unul din numerele de telefon.

Prețul serviciului de organizare evenimente diferă în funcție de dimensiunea și complexitatea evenimentului, astfel că, dacă ești interesat să colaborăm cere–ne o ofertă.

Meniuri organizari evenimente

Meniu Business

Meniu Business

130.00 lei / persoana

Gustare rece: salam uscat, șuncă presată, brânză, cașcaval, măsline, roșii, castraveți Mixed grill: ceafă de porc, mușchi de porc, cârnați …

Meniu Celebration

Meniu Celebration

140.00 lei / persoana

Gustare rece: salam uscat, șuncă presată, brânză, cașcaval, măsline, roșii, castraveți Felul principal:șnițel vânătoresc, cartofi nature …

Meniu Party

Meniu Party

140.00 lei / persoana

Gustare rece: salam uscat, șuncă presată, brânză, cașcaval, măsline, roșii, castraveți Sarmale: 5 sarmale, varză călită, mămăligă, ardei …

Nu pierde șansa! Rezervă acum un eveniment

Galerie Săli Evenimente

© 2020 O sole mio.Design and SEO by  Pattaya4all All Rights Reserved.